Nog meer geruchten over de iPhone 7, apps delen met je familieleden en eindelijk de fouten van je autocorrect verbeteren! Dit gebeurde er in telecomland in week 20.
Er gaat bijna geen week meer voorbij zonder geruchten over de iPhone 7. Vorige week was dat niet anders. Sterker nog: er deden meerdere hardnekkige geruchten de ronde. Zo heeft één van Apple’s belangrijkste toeleveranciers (Catcher Technology) naar verluidt laten weten dat Apple een iPhone met glazen achterkant uitbrengt. Verder zijn afbeeldingen gelekt waarop een dubbele cameramodule en geheugenchips van 16, 64 en 256 GB te zien zijn. Of er echt een dubbele cameramodule komt moeten we nog even afwachten. Enkele dagen eerder zijn namelijk ook renders van de iPhone 7 (van een betrouwbare bron) gelekt. De dubbele camera is uit de renders nog niet af te leiden. Wel is af te leiden dat de iPhone 7 qua uiterlijk sterkt gaat lijken op de iPhone 6 en vernieuwingen dus vooral onder het scherm zitten.
Bron: Tweakers, Nu.nl, gsmarena.com
Het was al langer mogelijk voor iOS-gebruikers, maar ook Android-liefhebbers kunnen vanaf 2 juli applicaties uit de Google Play Store gaan delen met familie. De feature is vorige week gepresenteerd op het Google I/O event en heet Family Library. De functie maakt het mogelijk betaalde apps te delen met tot maximaal zes familieleden. Voor nieuwe apps geldt dit vanaf 2 juli als nieuwe standaard. Ontwikkelaars kunnen er dan dus niet meer omheen. Family Library kan ook met terugwerkende kracht ingeschakeld worden voor al bestaande applicaties, maar dit is niet verplicht. Hoe de functie precies geïmplementeerd wordt is nog niet helemaal duidelijk. Met Family Library is het bijvoorbeeld niet meer nodig om eigen betaalopties toe te voegen aan de smartphone van een kind.
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je verstuurt een berichtje en hebt daar terwijl je op verzenden drukt al spijt van. Vroeger stuurde je een sms’je en was een foutje natuurlijk al helemaal onherstelbaar. Sinds de blauwe vinkjes in WhatsApp heb je in ieder geval één troost, namelijk dat je zeker weet of je bericht al wel of niet gelezen is. Telegram biedt nu echter de oplossing! Je kunt een verzonden bericht nog aanpassen door er op te klikken en op ‘edit’ te drukken. Dit is natuurlijk handig om typefoutjes te voorkomen of je autocorrect te verbeteren als deze je weer eens in een benarde positie brengt. Anderen kunnen wel zien dat je bericht hebt aangepast. Nu WhatsApp nog!
Bron: Nu.nl, Telegram
Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.