‹ Alle nieuwsberichten

Google presenteert Gemini en voeg mij toe

Google presenteert Gemini en voeg mij toe

Google presenteert Gemini en voeg mij toe Op 13 augustus lanceert Google nieuwe toestellen. Met de nieuwe toestellen zijn er ook enkele AI-functies die verbeterd of ontwikkeld zijn. Ben je benieuwd naar de nieuwe features, lees dan vooral verder!

Google Gemini

Wat is er handiger dan altijd je persoonlijke assistent bij je te hebben? Met Google Gemini kan dat! Wil je weten waar de goede restaurants zijn, vraag het aan Gemini en die laat je direct zien waar de beste restaurants in je omgeving zijn. Mocht je liever thuis willen koken maar heb je geen idee wat je met de overgebleven producten in de koelkast kunt maken, vraag het Gemini en het geeft je een recept. Hetzelfde geldt wanneer je fietsband stuk is en je geen tijd hebt om naar de fietsenmaker te gaan. Vraag Gemini hoe je een fietsband moet plakken en Gemini zal stap voor stap uitleggen hoe jij je fietsband plakt.

Een andere functionaliteit is dat Gemini op de achtergrond van je apps opereert. Dit betekent dat, wanneer je bijvoorbeeld in je agenda zit, je Gemini gewoon kunt vragen wat de belangrijkste actiepunten uit je mail zijn. Super handig! Want deze actiepunten kun je daarna direct toevoegen aan je agenda. Het komt goed uit dat Gemini dat ook voor je kan doen.

Naast het opereren op de achtergrond, kan Google Gemini ook lange teksten samenvatten. Bijvoorbeeld een groot mailbericht of een lang nieuwsartikel. Zo heb je binnen een paar seconden alle belangrijke informatie op een rijtje. Dit scheelt erg veel tijd! Naast het samenvatten van teksten kan Gemini ook teksten schrijven. Vind je het lastig om een bericht te schrijven, vraag hulp aan Gemini!

Naast de net besproken functies komt Google met nog meer AI-functionaliteiten. Houd onze website in de gaten om nog meer te weten te komen!

Voeg mij toe en Uncrop

Naast de functionaliteiten die je leven een stuk makkelijker maken, heeft Google ook functies toegevoegd die je foto’s en het bewerken van je foto’s naar het volgende niveau tillen.

Je kent het wel: je staat voor een mooie bezienswaardigheid met je familie of vrienden en je bent op zoek naar een omstander die de groepsfoto voor jullie kan maken. Door Google voeg mij toe wordt dit een stuk gemakkelijker! De voeg mij toe functie zorgt er namelijk voor dat je je mobiel niet meer aan een vreemde hoeft te geven. Je zult wel denken, hoe dan? Met Google voeg mij toe kun je twee foto’s maken die er als één foto uit komen te zien. Eerst maak je bijvoorbeeld een foto van je vrienden en daarna een foto van jezelf. Je vrienden zullen als het ware in het beeld blijven hangen en jij wordt aan de foto toegevoegd. Een groepsfoto maken was nog nooit zo makkelijk!

Een andere nieuwe functie van Google is de Uncrop functie. Heb je een foto van jezelf voor een berg, maar is de foto te dichtbij genomen waardoor de berg niet op de achtergrond te zien is? Geen probleem! De Uncrop feature analyseert de achtergrond en zorgt ervoor dat er meer aan de achtergrond wordt toegevoegd. Op deze manier kun je meer landschap aan de foto toevoegen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe AI-features van Google of ben je benieuwd naar de toestellen van Google? Houd dan de website van Belsimpel in de gaten om up-to-date te blijven en als eerste het nieuwe Google toestel te bemachtigen.

Meer nieuws over: