‹ Alle nieuwsberichten

Back to School met Belsimpel!

Back to School met Belsimpel!

Begin het nieuwe schooljaar goed met de Back to School-deals van Belsimpel! Of je nu voor het eerst begint aan je studie of al een aantal jaar met je neus in de studieboeken zit, met de Back to School-deals ga jij dit schooljaar vliegend van start. Profiteer tijdelijk van hoge kortingen op telefoons, abonnementen, tablets, smartwatches, powerbanks en wearables. Je vindt sowieso iets wat bij jou past!

 

Telefoons en abonnementen

Op zoek naar een nieuwe telefoon of een voordelig abonnement? We hebben een aantal scherpe deals voor jou uitgezocht. Zo is de Motorola Razr 40 Ultra flink in prijs verlaagd. Deze telefoon is inklapbaar, waardoor je hem makkelijk opbergt. Naast de scherpe korting ontvang je nu ook Bose-oortjes t.w.v. €239 cadeau bij aankoop van de Motorola Razr 40 Ultra!

Naast de hoge kortingen op losse telefoons hebben we extra scherp geprijsde abonnementen. Zo is de Apple iPhone 14 nu extra voordelig in combinatie met een hollandsnieuwe-abonnement. Wil je graag onbeperkt gebruik kunnen maken van internet? Dan is de Google Pixel 9 Pro XL in combinatie met een KPN-abonnement met onbeperkt 5G echt wat voor jou.

Smartwatches en activity trackers

Neem ook zeker de moeite om de Back to School-deals op onze smartwatches te bekijken! Deze wil je namelijk niet missen. Zo kun je nu profiteren van een mooie korting op de Apple Watch Ultra 2. Deze smartwatch gaat tot wel 72 uur lang mee en is heeft vele handige functies, zoals een NFC-chip en uitgebreide gezondheidsfuncties. Mocht je in plaats van een Apple Watch op zoek zijn naar een Google Watch, check dan zeker de Google Pixel Watch 2. Deze smartwatch is waterdicht, heeft een GPS-functie én is nu extra voordelig. En wil je even lekker ontspannen na het harde werken? Met de Polar Pacer Pro houd je gemakkelijk al je workouts bij. Voor ieder wat wils dus!

Oordopjes en koptelefoons

Oordopjes met active noise cancelling kunnen je goed helpen te focussen tijdens het studeren. Naast deze focus bieden de extra scherp geprijsde OnePlus Buds Pro 3 tot wel 10 uur ononderbroken luisterplezier van jouw favoriete nummers. Daarnaast zijn deze oordopjes water- en zweetbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor een sportsessie. Verder zijn onder andere ook de Google Pixel Buds Pro tijdelijk in prijs verlaagd. Met deze comfortabele oordopjes heb je ook geen last van omgevingsgeluiden door de active noise cancelling. De transparantiemodus zorgt er dan juist weer voor dat je omgevingsgeluid goed kan horen terwijl je de oortjes in hebt, handig voor een real-life gesprek. Ook heeft Google een microfoon ingebouwd, waardoor je goed verstaanbaar bent tijdens een telefoongesprek.

Een Back to School-deal gevonden die bij jou past? Wacht dan niet te lang en wees er snel bij, want op=op!