‹ Alle nieuwsberichten

Een nieuwe serie Foldables van Samsung!

Een nieuwe serie Foldables van Samsung!

Op woensdag 10 juli zijn er nieuwe smartphones, smartwatches en oordopjes gelanceerd! Ook dit jaar heeft Samsung er weer alles aan gedaan om deze producten te voorzien van de nieuwste snufjes en AI functionaliteiten. In dit bericht vertellen we je alles over de nieuwe producten én tijdelijke hoge kortingen.

 

De Samsung Galaxy Z Fold 6 en Z Flip 6

Samsung heeft een zesde generatie vouwbare telefoons op de markt gebracht met de Samsung Galaxy Z Fold 6 en Galaxy Z Flip 6. De telefoons hebben qua uiterlijk veel gelijkenissen met hun voorganger, maar onder de motorkap heeft Samsung de telefoons flink verbeterd. De kracht van Galaxy AI en het innovatieve vouwbare design bieden een unieke smartphone-ervaring met veel mogelijkheden. Daarnaast zijn de smartphones sterker en duurzamer dan ooit!

Premium designs

Het design en de prestaties van de Z Fold 6 en de Z Flip 6 zijn geoptimaliseerd. Het dubbele scharnier van beide telefoons is opnieuw verbeterd, waardoor je telefoon beter bestand is tegen druk en de vouwlijn op het scherm minder zichtbaar is. Bovendien is de buitenkant van de telefoons voorzien van een armor aluminium behuizing, waardoor de smartphones beter bestendig zijn tegen deuken en krassen.

De Samsung Galaxy Z Fold 6 komt in de kleuren grijs, roze en donkerblauw. De Flip 6 wordt aangeboden in de kleuren grijs, geel, blauw en mint. Hiermee kun je jouw persoonlijke stijl laten zien. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende opslagvarianten voor beide telefoons. 

Sterkste chipset ooit

De Fold 6 en de Flip 6 zijn allebei uitgerust met de Snapdragon Gen 3 chipset. Dit is de sterkste chipset ooit in een Galaxy smartphone. Deze chip biedt verbeterde prestaties voor soepele gamesessies én maximale productiviteit. Zo blijf je optimaal van je Galaxy Z Fold 6 of Galaxy Flip 6 genieten. Daar komt nog bij dat je bij beide telefoons kunt rekenen op 7 jaar OS updates en 7 jaar security updates. Zo is je telefoon beveiligd tegen malware, virussen en andere online bedreigingen, maar het maakt de telefoons ook nog eens enorm duurzaam.

Tijdelijke kortingsacties op de Galaxy Z Fold 6 en Galaxy Z Flip 6

Bestel nu een Samsung Galaxy Z Fold 6 of Flip 6 en ontvang tot €299,99 voordeel:

  • Inruilkorting: Ontvang €200,- inruilkorting op alle modellen van de Fold 6 en de Flip 6 (Geldig van 10 juli tot en met 14 juli 2024 en zolang de voorraad strekt)
  • Z Fold 6: Ontvang een telefoonhoesje ter waarde van €99,99 (Geldig van 10 juli tot en met 28 juli 2024 en zolang de voorraad strekt)
  • Z Flip 6: Ontvang een telefoonhoesje ter waarde van €49,99 (Geldig van 10 juli tot en met 28 juli en zolang de voorraad strekt)

Samsung Galaxy Buds 3 en Buds 3 Pro

Tegelijk met de nieuwe foldables zijn de Samsung Galaxy Buds 3 en Buds 3 Pro uitgekomen. Deze oordopjes bieden een luisterervaring die volledig is afgestemd op jouw leven. Met een premium design en fantastisch geluid ervaar je de wereld om je heen op een andere manier, allemaal aangedreven door Galaxy AI. Zo kun je de Buds 3 (Pro) gebruiken als persoonlijke tolk, waarbij de buds real-time kunnen vertalen door de vertaling op je smartphone in je oren af te spelen. Ook heeft Samsung gedacht aan een upgrade voor je telefoongesprekken. Zo hoor je heldere stemmen tijdens het bellen, zonder ruis op de achtergrond dankzij Super Clear Call.

Kies je voor de Buds 3 Pro, dan kun je genieten van een aanpasbaar Blade Light en de functie dat noise cancelling wordt aangepast op basis van omgevingsgeluid. Zowel de Buds 3 als de Buds 3 Pro zijn beschikbaar in de kleuren zilver en wit.

Bestel nu de Samsung Galaxy Buds 3 of Buds 3 Pro en ontvang tot wel €34,99 voordeel:

  • Bij de Galaxy Buds 3 (Pro) ontvang je nu een beschermcase ter waarde van €34,99 (Geldig van 10 juli tot en met 28 juli en zolang de voorraad strekt) 

 

Samsung Galaxy Watch 7 en Galaxy Watch Ultra

Uiteraard kunnen nieuwe Samsung Galaxy Watches niet ontbreken bij een lancering van nieuwe Samsung producten. Of het nu gaat om het bieden van gepersonaliseerde inzichten om je te helpen jouw gezondheid op peil te houden, of om personal coaching waarmee je nog beter gaat presteren tijdens je workouts, je eigen AI-assistent heb je nu altijd om je pols. Zo ontdek je meer mogelijkheden met betrekking tot communiceren, sporten, slapen en leven!

Daarnaast zijn de nieuwe watches ontzettend duurzaam met een 10ATM score, wat inhoudt dat de horloges tot wel 100 meter diep in het water kunnen. Ook gaat de batterij tot wel 100 uur mee in powersaving en tot 48 uur in exercise power saving modus. Hierdoor hoef je je smartwatch niet te vaak aan de lader te leggen. het Galaxy Ecosysteem zorgt ervoor dat je watch naadloos verbonden is met je andere Samsung apparaten, waardoor functionaliteiten nóg beter benut kunnen worden. 

De Galaxy Watch Ultra is beschikbaar in de kleuren grijs, wit en zilver. De Watch 7 is te koop in het groen, beige en zilver. Als je een keer wat anders wilt, kun je eenvoudig wisselen van bandje. Deze zijn ook los verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestel nu de Galaxy Watch Ultra of Galaxy Watch 7 en ontvang tot €179,99 voordeel:

  • Watch Ultra: Ontvang €100,- cashback op alle modellen van de Samsung Galaxy Watch Ultra (Geldig van 10 juli tot en met 14 juli en zolang de voorraad strekt)
  • Watch Ultra: Ontvang een horlogeband ter waarde van €79,99 (Geldig van 10 juli tot en met 28 juli en zolang de voorraad strekt)
  • Watch 7: Ontvang €50,- cashback op alle modellen van de Samsung Galaxy Watch 7 (Geldig van 10 juli tot en met 14 juli en zolang de voorraad strekt)
  • Watch 7: Ontvang een horlogeband ter waarde van €49,99 (Geldig van 10 juli tot en met 14 juli en zolang de voorraad strekt) 

* Lees de actievoorwaarden om de korting of je cadeau te ontvangen. Je vindt deze op de productpagina's van alle producten. 

Meer nieuws over: