‹ Alle nieuwsberichten

We trappen af met de Bizarre Belsimpel Dagen: topaanbiedingen wachten op je!

We trappen af met de Bizarre Belsimpel Dagen: topaanbiedingen wachten op je!

We zijn weer los: de Bizarre Belsimpel Dagen zijn begonnen! Duik in bizarre deals met spectaculaire kortingen op geselecteerde telefoons, accessoires en abonnementen vanaf maandag 23 september tot en met zondag 6 oktober. Alle Bizarre Belsimpel Dagen aanbiedingen zijn te vinden op de actiepagina. Hieronder hebben wij alvast een paar van de scherpste deals voor je op een rij gezet!

 

Smartphone-deals: Profiteer van Mega Kortingen op Topmodellen

Toe aan een nieuwe telefoon? Dan komen de Bizarre Belsimpel Dagen-deals als geroepen. Tijdens deze actieperiode haal je een nieuwe smartphone binnen voor een superscherpe prijs! Dankzij forse kortingen op verschillende merken en modellen zit er gegarandeerd iets tussen dat bij jou past. Bekijk hier alvast enkele van onze populairste aanbiedingen:

Wil je je oude toestel niet weggooien maar vind je het ook zonde als deze in een stoffige lade verdwijnt? Verkoop het via Recommerce en ontvang direct korting op een nieuw toestel of accessoire bij Belsimpel! Zo bespaar je én geef je je oude telefoon een tweede leven.

Ben je daarnaast op zoek naar een nieuw abonnement? Ontdek ook onze deals op smartphones in combinatie met een abonnement bij verschillende providers, zoals Odido, Vodafone en Ben. Profiteer nu van buitengewoon hoge kortingen! Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 6 oktober, dus wees er snel bij!

Beste Deals op Accessoires en Gadgets: Nu Extra Voordelig

De verschillende accessoires en gadgets die je bij Belsimpel koopt maken het eenvoudiger om overal en altijd verbonden te blijven, informatie te delen, en productief te blijven, zonder gedoe. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen zijn daarom ook een heel aantal van onze accessoires en gadgets extra scherp geprijsd. Zo laad je je telefoon nu extra snel en voordelig op met de:

 

Tijd om je oude oortjes te vervangen voor een nieuw setje (draadloze) oortjes? Deze exemplaren shop je nu met extra hoge kortingen.

Deze smartwatches geven je directe toegang tot je apps, muziek en berichten, waar je ook bent.

Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen scoor je nu topdeals op onze populairste modellen. Zo heb je al een:

Sim Only-aanbiedingen

Bij verschillende Sim Only-abonnementen ontvang je nu een leuke extra. Kies bijvoorbeeld voor een 2-jarig Budget Mobiel-abonnement vanaf 10GB en ontvang een gratis Sennheiser Sport true wireless! Bij Simyo ontvang je tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen €35 cashback op 1-jarige abonnementen en €60 bij alle 2-jarige abonnementen! Verder ontvang je een Sony WF-1000XM5 ter waarde van €239,- cadeau bij een 2-jarig abonnement van Odido.

Op zoek naar iets anders? Ontdek alle deals op onze speciale Bizarre Belsimpel Dagen-pagina. Wees er snel bij, want voor alle aanbiedingen geldt: op=op!