‹ Alle nieuwsberichten

Honor presenteert: De nieuwe Honor 200!

Honor presenteert: De nieuwe Honor 200!

Ontdek de nieuwe Honor 200! De smartphone is sinds 12 juni verkrijgbaar in Nederland. De opvolger van de Honor 100 beschikt over een 50MP camera aan de voor- en achterkant van de telefoon. Hiermee maak je prachtige selfies! Naast een goede camera heeft het toestel ook een krachtige batterij en een schitterend display. De Honor 200 is verkrijgbaar in het zwart en heeft een opslaggeheugen van 256GB. Benieuwd wat de Honor 200 jou te bieden heeft? Lees dan vooral verder!

Honor 200:

Stel je voor, een toestel dat moeiteloos de zwaarste taken en apps aankan. Met de krachtige Snapdragon 7 Gen 3 chipset biedt de Honor 200 precies dat. Of je nu scherpe foto's wilt maken of mooie video's bij weinig licht, de 50MP-camera met optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat jouw opnames altijd goed zijn. Door het mooie OLED-scherm met dimming-technologie kijk je met veel gemak de hele dag je favoriete series op je telefoon. De dimming-technologie op de Honor 200 past het licht van het scherm aan op het licht van de omgeving. Hierdoor worden je ogen minder snel vermoeid. En maak je geen zorgen over de batterijduur: met de 5200mAh batterij gaat jouw Honor 200 de hele dag mee. Mocht je smartphone toch leeg raken, binnen 15 minuten is je toestel weer voor 49% opgeladen dankzij de 100W SuperCharge.

Slimme MagicOS-functies:

De Honor 200 gebruikt het besturingssysteem MagicOS. Dit systeem heeft een aantal handige functies waardoor je sneller kunt multitasken.

Magisch portaal:
Wanneer je een tekst markeert, komt er een magisch portaal aan de zijkant van je scherm. Het portaal bestaat uit functies om bijvoorbeeld de gemarkeerde tekst snel te delen via de mail of als bericht. Ook kan je een adres zo richting Google Maps slepen. Dit bespaart erg veel tijd!

Magic Capsule:
Dankzij Magic Capsule kan je ongestoord doorgaan waarmee je bezig was op je telefoon en toch een belletje aannemen. Na het aannemen van je belletje wordt het belscherm klein en kan je gewoon weer doorsurfen op het internet of je video blijven bekijken.

Opslaan functie:
Wanneer je een foto, video of webpagina wilt opslaan, doe je dit door drie vingers omlaag te vegen. Op deze manier slaat je Honor 200 de informatie direct op in je bestanden.

Privacybescherming:
Door de slimme schermherkenning van de Honor 200, beschermt deze functie op intelligente wijze je privégegevens. De Honor 200 herkent de gegevens en schermt deze gegevens dan af door bijvoorbeeld je gegevens wazig te maken. Jouw privacy is op die manier beter beschermd.

De Honor 200 kopen?

Als het aan ons ligt, wel! De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Door de goede camera en de handige MagicOS-functies is het toestel een uitstekende keuze! Dus ben je op zoek naar een telefoon voor een mooie prijs, dan raden wij de Honor 200 zeker aan!

Bronnen:
Belsimpel
Honor