‹ Alle nieuwsberichten

Cadeautips van Belsimpel voor Sinterklaas

Cadeautips van Belsimpel voor Sinterklaas

November is alweer bijna afgelopen, en dat betekent dat het weer tijd is voor grote inkopen!

Nu 5 december steeds dichterbij komt worden er een hoop verlanglijstjes gemaakt,
en wacht iedereen vol spanning tot Sinterklaas zijn intrede maakt.

Er wordt al druk gezocht naar cadeaus door Sinterklaas en zijn pieten,
en gelukkig is Belsimpel daar met aanbiedingen die je niet kunt laten schieten!

Voor deze periode hebben we veel accessoires die zorgen voor heel veel pret,
en dus hebben we nu alle cadeau-tips voor je op een rijtje gezet!

Kun je niet wachten en sta je om ons gehele aanbod te springen?
Bekijk dan tot en met 5 december 2023 hier alle aanbiedingen.

Oordopjes

Met draadloze oortjes luister je gemakkelijk muziek en met de Sennheiser CX Plus True Wireless luister je zelfs met actieve ruisonderdrukking waardoor je geen last hebt van omgevingsgeluiden. Je behandelt makkelijk telefoongesprekken via 1 klik op de handige touchpad en luistert tot 8 uur aan muziek zonder op te laden.

Dit jaar zijn de de draadloze oortjes van Nothing ear ook extra scherp geprijsd. Dit accessoire heeft een oplaadcase waardoor je tot wel 36 uur muziek luistert wanneer je je oplaadcase gebruikt.

Koptelefoons

Als je op zoek bent naar een product waarvan de muziekkwaliteit nog beter is dan oordopjes, dan is een koptelefoon echt iets voor jou. Met een koptelefoon is de muziekkwaliteit over het algemeen veel beter en heb je minder last van omgevingsgeluid. In de periode voor Sinterklaas hebben we verschillende modellen van Skullcandy koptelefoons die nu extra scherp geprijsd zijn.

Kies voor de Skullcandy Crusher ANC 2 en geniet van enorm veel features. De koptelefoon kun je onder andere bedienen met de Skull-iQ-app, je hebt active noise cancelling en een geweldige bass. De Skullcandy EVO is dit jaar ook voordeliger geprijsd. Dit is een klassieke koptelefoon van Skullcandy. De koptelefoon heeft geen actieve ruisonderdrukking, maar doordat de koptelefoon over je oren heen gaat, hoor je alsnog minder van je omgeving. De koptelefoon is dan ook iets goedkoper dan de ANC en scoor je nu in het zwart of in het grijs.

Andere accessoires

Naast oordopjes en koptelefoons zijn er nog meer producten tijdelijk extra voordelig geprijsd. De Garmin Venu 2 Zwart heeft een kleurrijk AMOLED-scherm. Op dit horloge zie je binnen 2 minuten hoe je gezondheid ervoor staat.

Een ander top cadeau is de Chipolo ONE Spot. Hiermee raak je je spullen nooit meer kwijt. Dit is een device die geluid kan maken en compact is, waardoor je het makkelijk aan je sleutels of tas vastmaakt. De Chipolo werkt met de Find My-app van Apple. Je ziet je spullen dus in één oogopslag op een kaart en je krijgt een melding wanneer je je spullen achterlaat. Je bestelt de Chipolo in een voordelige 4-pack, of los per stuk.

Zit je vaak met een lege batterij? Scoor dan nu de Xtorm Fuel series 4. Deze krachtige powerbank met 20.000mAh en snellaadfunctie zorgt ervoor dat jij je telefoon binnen no-time weer hebt opgeladen. Door de verschillende poorten kun je tot wel drie devices tegelijkertijd opladen!

 

Alle Sinterklaas-deals

Ben je benieuwd geworden naar alle aanbiedingen? Je vindt ze hier. De actieperiode loopt tot en met 5 december 2023.